Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Wilson golfballen met bedrukking

Bedrukte Wilson golfballen

Bedrukte Wilson golfballen zijn sinds 1914 een begrip onder de professionele golfers. Door de vele verschillende soorten golfballen is er voor iedere golfer! Of u nu beginnend bent of professioneel speler, door ons ruime assortiment zit er voor u altijd een geschikte bal bij. U kunt bij golfbalwereld de Wilson golfballen al vanaf kleine aantallen bestellen. Naast dat u de Wilson golfballen onbedrukt kunt bestellen, kunt u deze ook laten bedrukken. 

Wilson golfballen met logo

U kunt uw Wilson golfballen laten bedrukken met een ontwerp naar uw keuze. Het is mogelijk om de golfballen tot wel 5 kleuren te laten bedrukken, waardoor uw logo altijd volledig in de kleuren van uw keuze op de golfbal gedrukt kan worden. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een naam, datum of plaats op de bal te laten drukken. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of weet u niet precies wat u wilt? Neem dan contact op met ons team zodat zij u kunnen helpen! U kunt altijd gratis en vrijblijvend een digitale drukproef aanvragen. 

Wilson golfballen met opdruk 

Heeft u binnenkort een golftoernooi, beurs of evenement en wilt u graag een goede en blijvende indruk maken? Door de golfballen met uw gegevens of logoen uit te delen zorgt u voor een blijvende herinnering bij de deelnemers of bezoekers. Door uw gepersonaliseerde golfballen  in te zetten op een wedstrijd of toernooi bereikt u de doelgroep die kan zorgen voor meer naamsbekendheid. Naast het permanente aandenken aan deze dag bereikt de golfbal met opdruk een groot publiek wanneer hiermee gespeeld wordt op het veld.  

 

9,3
1 - 30 van 4 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 30 van 4 resultaten