Dit zeggen onze klanten

Titleist golfballen

Wilt u Titleist golfballen bedrukken met uw bedrijfsgegevens zoals uw tekst of logo? Dan bent u bij golfbalwereld.nl op het juiste adres. Titleist is misschien wel het grootste merk wat betreft naam en faam in de golfsport. De Titleist golfballen zijn perfect voor de vergevorderde en professionele golfers met een handicap tussen de 30 en 10. De Titleist golfbal beschikt over een lage compressie voor een extra zacht gevoel in alle slagen. Ook beschikt de Titleist golfbal over een dunne NaZ+ cover voor een hogere balsnelheid en vermindert de spin voor extra lengte. Het aerodynamisch dimple patroon zorgt voor een hogere en lange balvlucht met veel draagkracht. De Titleist golfballen hebben een lange levensduur en zijn in het wit te bestellen. Bij ons heeft u de mogelijkheid om de Titleist golfballen tot wel 5 kleuren te bedrukken.

Meer lezen >

Titleist golfballen bedrukken

Naast dat u de golfballen onbedrukt kunt bestellen, is het natuurlijk ook mogelijk om de Titleist golfballen te voorzien van uw eigen tekst of logo. Veel golfballen zijn standaard uitgevoerd, waardoor de Titleist golfballen met uw logo meteen in het oog zal springen vergeleken met andere golfballen. Sport speelt een belangrijke rol in het leven van veel mensen en daarom zijn sportartikelen ideale relatiegeschenken. Verspreid de Titleist golfballen met uw tekst of logo onder uw klanten. Hiermee promoot u uw bedrijf op een originele wijze!

Meer lezen >

Titleist golfballen met logo

Hoe meer Titleist golfballen met uw logo op de golfbaan liggen, hoe vaker uw bedrijf gezien wordt. De Titleist golfballen zijn al vanaf 144 stuks te bestellen. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Titleist golfbal eruit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan. Door de snelle levering van de Titleist golfballen bent u binnen korte tijd verzekerd van een mooie set golfballen van een uitstekende kwaliteit!

Meer lezen >