Taylormade golfballen

Bedrukte TaylorMade golfballen staan voor hoogwaardige kwaliteit ballen voor zowel beginners als professionals. TaylorMade heeft als doel de best presterende golfproducten ter wereld te creëren. Sinds 1979 creëert TaylorMade diverse soorten golfballen zodat er voor ieder een geschikte golfbal tussen zit. Zo zijn er golfballen speciaal voor dames. Deze golfballen geven een zacht gevoel bij alle slagen. Ook heeft TaylorMade golfballen die bestaan uit meerdere lagen of golfballen die extra zacht zijn. Een goede golfbal is net zo belangrijk als goede golfclubs! Bedrukte TaylorMade golfballen zijn al vanaf kleine aantallen te bestellen.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Dit zeggen onze klanten

Taylormade golfballen bedrukken

TaylorMade golfballen met logo zijn een interessante en originele manier om reclame te maken voor uw bedrijf of onderneming. U zou bijvoorbeeld uw bedrijfsgegevens of logo kunnen laten drukken op de bal. Doordat u de golfbal bij ons in full colour kunt laten bedrukken is het altijd mogelijk uw bedrijfslogo op de mooiste manier op de TaylorMade golfbal te plaatsen. U kunt voor de TaylorMade golfballen met logo vrijblijvend een digitaal drukvoorbeeld aanvragen.

Meer lezen >

Taylormade golfballen met logo

De TaylorMade golfballen met opdruk zijn perfect in te zetten als promotiemiddel of geschenk. Heeft u binnenkort een golftoernooi of wedstrijd en wilt u een leuk aandenken meegeven aan de deelnemers? Een gepersonaliseerde golfbal met de naam en datum van het toernooi zijn een blijvende herinnering. Wanneer u uw bedrijfsgegevens op de golfbal plaatst en deze in het veld gebruikt wordt, blijft dit goed hangen bij de deelnemers.

Meer lezen >