24 March 2021

Welke Titleist golfbal moet ik kiezen?

Via onze site kunt u gemakkelijk Titleist golfballen online bestellen en laten bedrukken. Bij Premiumwereld bieden wij u een zes tal verschillende Titleist golfballen aan. Hieronder leest u de eigenschappen van elke bal en welke het meest geschikt is voor u.

Titleist Tru Soft 

De Titleist Tru Soft is de goedkoopste Titleist golfbal in onze collectie. Dit maakt deze bal uitermate geschikt voor beginners of als leuke give-away voor als er gegolft wordt tijdens een bedrijfsuitje of evenement. 

- 2 piece golfbal

- Distance 5/6

- Sping 3/6

- Feel 6/6

 

Titleist Velocity

De Titleist Velocity is een 2 piece golfbal. Het verschil met de Tru Soft is dat de Velocity een betere distance heeft maar een mindere kwaliteit spin.

- 2 piece golfbal

- Distance 6/6

- Sping 2/6

- Feel 5/6

 

Titleist Tour Speed

De Titleist Tour Speed is de goedkoopste 3 piece golfbal. Dit zorgt voor een goede distance en spin. Omdat deze bal van mindere kwaliteit is dan de andere 3 piece golfballen is de feeling minder.

- 3 piece golfbal

- Distance 6/6

- Sping 5/6

- Feel 5/6

 

Titleist AVX, Pro V1 en Pro V1X

De Titleist AVX, Pro V1 en Pro V1X zijn de meeste verkochte golfballen van Titleist. De Pro V1 is bij deze 3 dan weer het populairste. De Pro V1 is een golfbal die voor de meeste spelers de optimale distance, spin en feel heeft. De AVX voelt zachter aan, vliegt lager en heeft minder spin dan de Pro V1 terwijl de Pro V1X harder aanvoelt, hoger vliegt en meer spin heeft dan de Pro V1.

Titleist AVX

- 3 piece golfbal

- Distance 6/6

- Sping 5/6

- Feel 6/6

Titleist Pro V1

- 3 piece golfbal

- Distance 5/6

- Sping 6/6

- Feel 6/6

Titleist Pro V1X

- 4 piece golfbal

- Distance 5/6

- Sping 6/6

- Feel 5/6

Bent u er toch nog niet helemaal uit welke bal het beste bij u past? Neem dan contact op met onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!